MENU
Стартова сторінка » 2015 » Грудень » 25 » Временно недоступен 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9серия безкоштовно онлайн
18:23

Подивитись Временно недоступен 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9серия

Временно недоступен 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9серия дивитись

Подивтися онлайн серіал Временно недоступен безкоштовно - короткий опис сюжету телефільма: Прекрасна комедійна історія від режисера Хлебородов Михайло Львович - Тимчасово недоступний. За сюжетом серіалу, є два головні герої, один з ні представник закону, який вирішує різні питання на рівні районної адміністрації В'ячеслав Золотов. Інший же герой картини це працівник правоохоронних органів, слідчий з Калінінграда Антон Плетньов. Андрія відправили на перевірку, поза зоною його роботи, у відрядження, перевірити чи законно пройшла закупівля дорогих ліків, у влади виникли сумніви з приводу цієї закупівлі, і прийшли якісь повідомлення про те що потрібно провести ревізію. По дорозі назад, йому підвернулася шабашка, підзаробити велику суму грошей, тільки йому потрібно буде за таку плату провести велику кількість діамантів. Він слідчий, його то і не дуже перевірятимуть на митниці і таким чином дорогоцінні камінці полетять у Москву. Але бійка яка сталася вже по прильоту до Москви, де він отримав травму голови, відібрала пам'ять у Антона. Наш герой нічого не пам'ятає, що було кілька років тому, а про угоду з каменями і в помині. Дивіться онлайн, як Антон впоратися зі своєю амнезією, і чи будуть знайдені втрачені діаманти, в серіалі - Тимчасово недоступний, який можна буде вже переглянути в хорошій якості з понеділка на першому каналі, 21 грудня. Ось ви і дізналися що станется в телесеріалі "Временно недоступен HD онлайн". Нові серії Временно недоступен під номером  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 в онлайн режимі глядіти в гарній якості абсолютно безкоштовно.


Всі серії телесеріалу Временно недоступен 2015 дивитись онлайн:



Ключові слова до телевізійного серіалу: якості, Временно недоступен, серіал, опис, фільм, телефільм, кіно, випуск, телесеріал, серія, глядіти, нова, гарній, hd, новий, безкоштовно, сюжету, онлайн, серію, дивитись, дата, подивитись, вихід, швидко, українська, телешоу
Временно недоступен серия 5, 6, 7, 8, 9 онлайн від 23.12.2015- 24.12.2015 року.

Розділ: Серіали | Переглядів: 1352 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього комментарів: 0
avatar
Нові серії або випуски Временно недоступен 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9серия - 25 Грудня 2015 - добавлено на "Granit-Service.At.Ua"!
Подивитись в онлайн режимі всі нові серії або випуски безкоштовно на Granit-Service.At.Ua в HD якості