MENU
Стартова сторінка » 2017 » Червень » 30 » Дорога в пустоту 6, 7, 8, 9 серія на ТРК Україна безкоштовно онлайн
17:10

Подивитись Дорога в пустоту 6, 7, 8, 9 серія на ТРК Україна

Дорога в пустоту 6, 7, 8, 9 серія на ТРК Україна дивитись

Подивтися онлайн серіал Дорога в пустоту безкоштовно - короткий опис сюжету телефільма: Телесеріал від телеканалу ТРК Україна - «Дорога в порожнечу». Події показані в кінокартині відбуваються в Радянські часи. Головна героїня серіалу Марина Бурцева, родом з села Рибальський, жила простим життям як і багато хто з її села. НІ ніж особливо і не відрізнялася, як інші дівчата радянського союзу. Але її батько був ще тією проблемою, багато пив, особливо ця проблема загострилася, коли померла кохана дружина, після такого подарунка долі, він зламався і нічого не зміг вдіяти, як тільки пити. Для нього сенс життя загубився вже давно, він не знає що йому робити. Так він потихеньку і почав спиватися. Але одного разу з'являється можливість гарненько заробити. Але для того що б отримати колосальну суму грошей, потрібно нібито продати свою дочку в рабство. Знайшовся покупець, який влаштує її на заробітки в місті. АЛЕ наша героїня в серіалі Дорога в порожнечу, з незвичайним характером, вона не зламалася при перших же проблемах. В один момент вона зрозуміла що не тільки батько її продав, зрадив, але і близькі друзі нічим добрим не відзначилися а так само і коханий Марини. Все це обрушилося на молоду і привабливу. Дівчину, чи зможе вона впоратися з усіма цими проблемами і зрозуміти що сенс жити є? Ось ви і дізналися що станется в телесеріалі "Дорога в пустоту HD онлайн". Нові серії Дорога в пустоту під номером  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 в онлайн режимі глядіти в гарній якості абсолютно безкоштовно.


Всі серії телесеріалу Дорога в пустоту 2017 дивитись онлайн:

Выберете выпуск для просмотра:

Ключові слова до телевізійного серіалу: якості, Дорога в пустоту, серіал, опис, фільм, телефільм, кіно, випуск, телесеріал, серія, глядіти, нова, гарній, hd, новий, безкоштовно, сюжету, онлайн, серію, дивитись, дата, подивитись, вихід, швидко, українська, телешоу
Дорога в пустоту серія 6, 7, 8, 9 онлайн від 30.06.2017-01.07.2017 року.

 

Розділ: Серіали | Переглядів: 869 | | Рейтинг: 5.0/1
Всього комментарів: 0
avatar
Нові серії або випуски Дорога в пустоту 6, 7, 8, 9 серія на ТРК Україна - 30 Червня 2017 - добавлено на "Granit-Service.At.Ua"!
Подивитись в онлайн режимі всі нові серії або випуски безкоштовно на Granit-Service.At.Ua в HD якості